Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir ötekisi bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında makam merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın merdiveni ile dayalı kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın Bapsı baş amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Ferdî verilerin kanuna aykırı olarak anlayışlenmesi hasebiyle bir ziyan görmesi halinde ziyanın giderilmesini dilek etme.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha ince malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir standart olmadığı kucakin sac lafınlığı 1.0 mm yahut henüz edepli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı özge ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara sağlamak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu makaslamakmızda;

Yangının Yangın çıkış kapısı istanbul yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar âlâ ise buna destelı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde hediye artışını getirmektedir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve meslekaretler kullanılır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve ana bapların kanatı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve amelî fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page